Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat 2018

El pròxim 6 d’Octubre l’Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat 2018.

El Campionat 2018 es celebrarà al rocòdrom Josep Barberà de la nostra entitat i comptarà amb la presència dels millors escaladors del nostre país. Voleu noms? No calen noms, estaran els millors, tan a nivell absolut com totes les promeses que actualment estan al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Per part del CMSC hi participarà l’equip de Competició d’Escalada amb Simón Padín, Dani García, Andrés Sánchez i Roger Traveset. Alguns dels nois i noies de l’escola també hi participaran per tal de rodar en competició.

Horaris per confirmar el mateix dia de competició:
Categories sub-12, sub-15 i sub-18.
Benvinguda i obertura sala escalfament: 7:30 – 8:30h
Flashes: 8:45h
Inici Classificacions: 9.00h
Finals (aprox): 12:30-13:00h
Entrega premis: 14:30h

Categories Abs i Veterans.
Benvinguda: 14:00 – 14:30h
Obertura sala escalfament: 14:30h
Flashes: 15:00h
Inici Classificacions: 15:15h
Exhibició Paraescalada: 19:00h
Finals (aprox): 19:30-20:30h
Entrega premis: 20:45h
Per primera vegada a nivell català, la paraescalada hi tindrà un lloc a les proves oficials amb una exhibició dels paraescaladors catalans, tot just abans les finals absolutes.

Les inscripcions estaran actives a partir del 10 de setembre al web de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) fins el dijous 4 d’octubre al vespre.

També volem destacar la presència de diferents stands de marques comercials, els nostres col·laboradors de la tenda d’esports de muntanya de Sant Cugat Camp Base, així com la marca de magneseres Zion o la de samarretes Top-climb. Tanmateix comptarem amb un munt de premis pels participants, dels nostres patrocinadors Edelrid, Red Chili i Vaude, així com de Camp Base, Zion, Top-climb, i lots de diferents marques, barretes energètiques Stroong, obsequis de la web de noticies d’escalada Wogü, lots de cremes de la marca Climbskin amb els que obrim una nova col·laboració a partir d’aquesta competició. I també comptarem amb premis d’alguns dels patrocinadors de la FEEC, Ternua i 8c+. Tanmateix hi comptarem amb diferents serveis de menjar i begudes pel públic en general, entre ells els santcugatencs Cap a casa.

El rocòdrom del Club Muntanyenc Sant Cugat forma part dels centres d’escalada adherits a la fundació Climbers Against Cancer (CAC) i hem contribuït amb ells per tal d’oferir una sèrie de regals per tots els escaladors que facin pòdium.

Com sempre els organitzadors de l’Escola de Muntanya del CMSC vetllaran pels petits detalls de la competició, tenint cura dels propis escaladors i facilitant la màxima comoditat d’ells durant tota la jornada, amb sala de descans i d’escalfament, un pack de benvinguda per ells amb entrepà, fruita, aigua i barretes energètiques, i la possibilitat de massatge esportiu per part de Alba Martínez-Picó Quiromassatgista.

Volem agrair per avançat a l’artista local Judit Altimiras la realització del dibuix del pòster del Campionat, així com a tots els voluntaris que contribuiran a la gran jornada que viurem d’escalada.

També volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Cugat per totes les facilitats que ens han donat per la organització, i als tècnics de la FEEC pel bon diàleg per oferir el millor Campionat possible, i a All4Climbing pel seu suport. El Campionat de Catalunya es converteix així en un dels esdeveniments de l’any inclosos en Sant Cugat Ciutat Europea de l’Esport 2018, i per poder realitzar la corresponent difusió Cugat.cat oferirà a la seva web en streaming les finals des de les 19 fins les 21h

Els millors escaladors de Catalunya a Sant Cugat! Us ho perdreu?

Us esperem!

Anuncis